EYELINER BRUSHES

Pensule fine, recomandate pentru desene de mare precizie în aplicarea tușului lichid sau gel pe pleoape, precum și pentru completarea și/sau mascarea cu fard a liniei genelor în cazul aplicării de gene false. Pot fi folosite și în machiajul artistic, precum și la desenarea tatuajelor temporare. 

Mai multe detalii

Produs nou

95 lei

- +

Adăugaţi la lista dorinţelor

Add to compare

 
Mai multe informații

Pensulele 250, 252, 254 sunt fine, recomandate pentru obținerea de linii subțiri și precise cu farduri de orice textură. Ideale pentru aplicarea tușului (lichid sau compact-cremos) pe pleoape, mai ales în machiajele caracteristice decadelor 1940 - 1960. Oricare poate fi folosită și în machiajul artistic, precum și la desenarea tatuajelor temporare. Utilă pentru aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere pe pielea umezită în prealabil cu un produs peliculogen fixator (de exemplu Make Up For Ever Aqua Seal cod 71072 și Mist & Fix cod 71081, Ben Nye Liquiset, Mehron Mixing Liquid etc.) Între utilizări, pentru a-și menține mai bine forma, vârful poate fi umezit cu puțin ulei de ricin cosmetic, sau cu puțin ulei mineral (de exemplu Make Up For Ever Castor Oil cod 63041 și Airbrush Thinner 246 cod 05500, Ben Nye Castor Sealer etc.); aceste substanțe nu sunt recomandate pentru fibre - care sunt sintetice - ci pentru ca sunt compatibile cu produsele de machiaj aplicate cu această pensulă. 

Pensula 256: este o pensulă mică, a cărei rigiditate o recomandă pentru aplicarea și estomparea precisă a fardurilor de orice textură. Excelentă la aplicarea și estomparea fardurilor cerate și cremoase pe conturul ochilor, precum și la mascarea imperfecțiunilor în cazul aplicării de gene false. Ideală în machiajul artistic, pentru obținerea unor linii precise - atât subțiri, cât și late - funcție de cum este poziționată pe piele. Poate fi folosită și la aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere pe pielea umezită în prealabil cu un produs peliculogen fixator (de exemplu Make Up For Ever Aqua Seal cod 71072 și Mist & Fix cod 71081, Ben Nye Liquiset, Mehron Mixing Liquid etc.) 

Pensula 258: foarte mică, recomandată pentru aplicarea precisă și/sau estomparea fardurilor cu texturi lichide sau cremoase. Excelentă la estomparea tușelor de creion pe pleoape sau pe conturul buzelor, sau pentru desenarea liniei de tuș pe pleoape. Ideală în machiajul artistic, pentru obținerea unor linii precise, precum și la desenarea tatuajelor temporare. Poate fi folosită și la aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere pe pielea umezită în prealabil cu un produs peliculogen fixator (de exemplu Make Up For Ever Aqua Seal cod 71072 și Mist & Fix cod 71081, Ben Nye Liquiset, Mehron Mixing Liquid etc.) 

Pensula 260: foarte fină, recomandată pentru desene de mare precizie cu farduri lichide sau gel. Ideală în aplicarea tușului lichid sau gel pe pleoape, mai ales în machiajele caracteristice decadelor 1940 - 1960, precum și pentru completarea și/sau mascarea cu fard a liniei genelor în cazul aplicării de gene false. Poate fi folosită și în machiajul artistic, precum și la desenarea tatuajelor temporare. Utilă pentru aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere pe pielea umezită în prealabil cu un produs peliculogen fixator (de exemplu Make Up For Ever Aqua Seal cod 71072 și Mist & Fix cod 71081, Ben Nye Liquiset, Mehron Mixing Liquid etc.) Între utilizări, pentru a-și menține mai bine forma, vârful poate fi umezit cu puțin ulei de ricin cosmetic, sau cu puțin ulei mineral (de exemplu Make Up For Ever Castor Oil cod 63041 și Airbrush Thinner 246 cod 05500, Ben Nye Castor Sealer etc.); aceste substanțe nu sunt recomandate pentru fibre - care sunt sintetice - ci pentru ca sunt compatibile cu produsele de machiaj aplicate cu această pensulă. 

Pensula 262: mică, teșită, recomandată pentru obținerea de linii caligrafice cu farduri de orice textură, pe zone restrânse. Ideală pentru aplicarea tușului (lichid sau compact-cremos) pe pleoape, mai ales în machiajele caracteristice decadei 1960 - 1970. Poate fi folosită și în machiajul artistic, sau la aplicarea ultra-concentrată a fardurilor pudră, inclusiv în vederea corectării sprâncenelor. 

ATENȚIE! După aplicarea unui produs fluid sau cremos fiecare dintre acestea va trebui spălată și uscată înainte de a putea fi folosită la aplicarea unui produs pudră.

Fiecare pensula are coada: lungă; conică; din lemn lăcuit mat, cu secțiune rotundă și capăt teșit pentru prelevarea igienică a produsului (dar nerecomandat pentru estompare)

Pensulele 250 si 252 se utilizează cu mișcări de tragere pe direcția cozii și de răsucire în ax. A se evita presiunea pe vârful pensulei. Se poate încărca atât pe vârf, cât și pe lateral, prin „înmuierea” în fard.

Pensula 254 se utilizează cu mișcări de tragere pe direcția cozii, de răsucire în ax și de tapotare foarte lejeră cu vârful (fără a apăsa). Se poate încărca atât pe vârf, cât și pe lateral, prin „înmuierea” în fard.

Pensula 256 se utilizează cu mișcări de tragere în lungul cozii (pe direcția muchiei - pentru linii subțiri, sau pe lat - pentru a umple suprafațe), și de tapotare. Pentru estompare se poate folosi prin mișcări de du-te-vino, doar pe direcția muchiei pămătufului. Se încarcă de preferință pe una din fețe, prin „înmuierea” în fard.

Pensula 258 se utilizează cu mișcări de tragere pe direcția cozii (de-a lungul muchiei - pentru linii subțiri și cu partea lată - pentru linii mai groase) și de tapotare. Pentru estomparea fardurilor se poate folosi și vârful, prin mișcări perpendiculare pe fețele late ale pensulei. Se încarcă pe una din fețe, prin „înmuierea” în fard.

Pensula 260 se utilizează cu mișcări de tragere pe direcția cozii și de tapotare foarte lejeră cu vârful (fără a apăsa). Se poate încărca atât pe vârf, cât și pe lateral, prin „înmuierea” în fard.

Pensula 262 se utilizează cu mișcări de tragere pe direcția cozii dinspre muchia laterală scurtă, pe lat sau perpendicular pe suprafața pielii. A se evita presiunea dinspre muchia laterală lungă, presiune care ar deforma vârful. Se încarcă pe muchia teșită, prin „înmuierea” în fard.

Scrieţi o recenzie

EYELINER BRUSHES

Pensule fine, recomandate pentru desene de mare precizie în aplicarea tușului lichid sau gel pe pleoape, precum și pentru completarea și/sau mascarea cu fard a liniei genelor în cazul aplicării de gene false. Pot fi folosite și în machiajul artistic, precum și la desenarea tatuajelor temporare. 

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

30 Alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Compară0