“Arta este mâna dreaptă a naturii. Aceasta a creat ființe, cealaltă – oameni.”
SCHILLER

 

          Ne-am bucurat că în ultimele decenii au apărut domenii noi de activitate, însă cu toţii am simţit la început lipsa personalului calificat, a specialiştilor. Am admirat eforturile autodidacţilor, i-am copleşit cu laude pe cei mai talentaţi. Ne-am confruntat cu întrebări – uneori rămase fără răspunsuri – şi am parcurs etapele dificile ale începutului de drum... Machiajul este imagine, mesaj, afecțiune; poate reliefa toate fațetele unei personalități, dând întregului o nouă dimensiune. Pasiunea pentru imagine ne-a făcut viața mai frumoasă, iar în cele din urmă s-a transformat în țel: Krüger-Brent este începutul unui vis despre cum putem gândi pozitiv și despre bucuria de a munci cu pasiune.

          Romanul "Master of The Game" de Sidney Sheldon a dat și un un nume visului nostru: Kruger-Brent este personajul principal al acestei extraordinare saga despre voință și sacrificiu, o mică firmă fondată în Africa de Sud de către un imigrant galez sărac, și care ajunge – condusă fiind de fiica fondatorului – un gigantic conglomerat multinațional. Personalitatea doborâtoare a eroinei romanului fiind de natură să inspire pe oricine, am hotărât că numele imaginat de Sidney Sheldon merită să devină un nume adevărat.

          Firma noastră a organizat, pentru prima dată în Romania, cursuri de calificare în machiaj acreditate de autoritățile române. În 2004 a fost aprobat primul standard ocupațional românesc pentru meseria de machior, standard elaborat și promovat integral de către Kruger-Brent Agency (KBA). Trei ani mai târziu am deschis primul boutique Make Up For Ever din România și de atunci am devenit distribuitori exclusivi pentru unele dintre cele mai reputate mărci de produse profesionale pentru machiori din lume: Make Up For Ever, Ben Nye, Temptu, Mehron, da Vinci... În toți acești ani de funcționare, Kruger-Brent Agency a școlarizat aproape trei sute de cosmeticieni și machiori, dintre care peste jumătate sunt deja consacrați în domeniu – în țară sau peste hotare – iar șapte au devenit colegii noștri. Cu ani în urmă, în vara lui 2002, directorul unei mari companii de cosmetice ne-a adresat următoarea urare: „Mult succes în această reală aventură”. Ei bine, aventura continuă și se transformă, pe zi ce trece, într-o călătorie fascinantă.

          Vă invităm să vizitați universul plin de culori al magazinului nostru și să vă bucurați, și dumneavoastră, de această aventură. Călătorie plăcută!

          Echipa KBArena

Magazin Make Up For Ever


Compară0