Categorii

Top sellers

Mărci

Există 12 mărci

 • beauty blender the original

  0 produse
 • Ben Nye

  manufacturer_2.jpg?time=1458315436

  http://www.bennye.com 

  Acum peste o sută de ani, în micul orășel Broken Bow din Nebraska, S.U.A., se năștea cel care s-a numit Ben Nye...

  Pentru foarte mulți oameni, acest nume nu înseamnă nimic. Pentru cinematografia Hollywoodiană, însă – și, implicit, pentru toți cei care lucrează în industria cinematografică – acesta este numele machiorului care a contribuit la capodopere precum ʺPe Aripile Vântuluiʺ (1939), ʺAnna și Regeleʺ (1946), ʺMiracol pe Strada 34ʺ (1947), ʺTotul despre Evaʺ (1950), ʺZiua în care Pământul s-a Opritʺ (1951), ʺLunga Vară Fierbinteʺ (1958), sau spectaculosul ʺPlaneta Maimuțelorʺ  – câștigător al unui Oscar onorific pentru machiaj în 1968.

 • da Vinci

  da%20vinci_handmade%20in%20Germany.jpg

  http://www.davinci-cosmeticbrushes.com/en/cosmetic-brushes.html

   Realizate integral în Nuremberg, într-o fabrică ecologică, produsele da Vinci sunt 100% germane, create pe principiul că fiabilitatea, calitatea și inovația sunt de maximă importanță pentru orice lucru care va veni în contact direct cu tenul nostru.

   Astăzi, manufactura da Vinci din Nuremberg – fondată în 1890 – oferă pensule și accesorii pentru pictură realizate manual, cu seriozitate și dragoste, la cel mai înalt nivel de calitate, rezultat în urma celor peste o sută de ani de experiență și devotament al  mai multor generații de artizani germani.

   

 • MAKE UP FOR EVER

  MUFE%20LOGO%20FOND%20NEGRU.jpg

  http://www.makeupforever.com/us/en-us

  Povestea unei pasiuni…

  Nu se poate spune o poveste despre Make Up For Ever fără a fi spusă povestea fondatoarei sale: Dany Sanz, artist plastic care a devenit, din pasiune, make-up artist și creatoare de produse profesionale pentru machiaj.

  La origine pictoriță și sculptoriță, Dany Sanz a lucrat în anii ’70 și ’80 pentru nenumărate spectacole de teatru și cabaret din Franța, creând și executând modele sofisticate de body painting; ea a intrat astfel în legătură cu machiorii profesioniști și a constatat absența de pe piață a unor produse care să poată satisface toate necesitățile creative ale unui artist în machiaj și care, în același timp, să respecte pielea actorilor, dansatorilor sau modelelor. Dany și-a dorit o linie de produse care să poată oferi machiorilor orice nuanță, textură, sau grad de rezistență și nu a durat mult până ce visul ei s-a împlinit: în 1984 a deschis primul boutique Make Up For Ever la numărul 5 pe Rue la Boétie, în Paris, magazin care există și astăzi, și care a rămas în sufletul cumpărătorilor fideli ca dovada cea mai vie a pasiunii ce transformă visele în realitate.

 • MELANIE MILLS HOLLYWOOD

  0 produse
 • NUMERIC PROOF

  0 produse
Compară0