EYE BRUSHES

Pensule recomandate la aplicarea precisă și/sau estomparea fardurilor de orice textură pe zona ochilor. Pot fi folosite și în machiajul artistic, pentru obținerea unor linii precise și/sau la aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere pe pielea umezită în prealabil cu un produs peliculogen fixator.

Mai multe detalii

Produs nou

120 lei

- +

Adăugaţi la lista dorinţelor

Add to compare

 
Mai multe informații

Pensula 200 este de mărime medie, ideală pentru îndepărtarea de pe piele a particulelor nedorite de fard pudră, fără a păta machiajul. Poate fi folosită la aplicarea fardurilor cremoase sau de tip acuarelă pentru machiaje artistice (facepainting, bodypainting etc.), precum și la aplicarea pudrei libere pe suprafețe mici. Nu este potrivită, însă, la aplicarea sau estomparea pudrelor de tip HD, respectiv pudre care conțin exclusiv sau predominant dioxid de siliciu („silica”). ATENȚIE! După aplicarea unui produs fluid sau cremos va trebui spălată și uscată înainte de a putea fi folosită la aplicarea unui produs pudră.

Pensula 202 este foarte mică, recomandată pentru aplicarea precisă și/sau estomparea fardurilor cu texturi lichide sau cremoase. Excelentă la estomparea tușelor de creion pe pleoape sau pe conturul buzelor, sau pentru desenarea liniei de tuș pe pleoape. Ideală în machiajul artistic, pentru obținerea unor linii precise, precum și la desenarea tatuajelor temporare. Poate fi folosită și la aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere pe pielea umezită în prealabil cu un produs peliculogen fixator 

Pensula 204 are două capete, foarte mică, recomandată pentru aplicarea precisă și/sau estomparea fardurilor cu texturi lichide, cremoase, sau pudră. Excelentă la aplicarea și estomparea fardurilor cerate sau cremoase pe conturul ochilor, precum și la estomparea tușelor de creion pe pleoape. Ideală pentru obținerea machiajelor de tip „smokey eye” ; aplicatorul din burete poate fi folosit și umed. Această pensulă trebuie depozitată obligatoriu în poziție orizontală, altfel unul sau altul dintre capete se poate deforma iremediabil.

Pensula 206 este  foarte mică, recomandată pentru aplicarea precisă a fardurilor de orice textură. Excelentă la aplicarea fardurilor cerate, cremoase și pudră pe conturul ochilor. Ideală pentru obținerea machiajelor de mare precizie. Ideală în machiajul artistic, pentru obținerea unor linii precise, precum și la desenarea tatuajelor temporare. Poate fi folosită și la aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere pe pielea umezită în prealabil cu un produs peliculogen fixator

 Pensula 208 foarte mică, recomandată pentru aplicarea și estomparea fardurilor de orice textură pe suprafețe mici. Excelentă la aplicarea fardurilor cerate, cremoase și pudră pe conturul ochilor. Ideală pentru obținerea machiajelor de tip „smokey eyes”. Poate fi folosită și la aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere pe pielea umezită în prealabil cu un produs peliculogen fixator.

Pensula 210 este  foarte mică, a cărei rigiditate o recomandă pentru aplicarea și estomparea fardurilor dense pe suprafețe mici. Excelentă la aplicarea fardurilor cerate, cremoase și pudră pe conturul ochilor. Ideală pentru obținerea machiajelor de tip „smokey eyes”. Poate fi folosită și la aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere pe pielea umezită în prealabil cu un produs peliculogen fixator.

Pensula 212 este mică, recomandată la aplicarea precisă și/sau estomparea fardurilor de orice textură pe zone înguste. Ideală pentru sublinierea pliului în machiajul ochilor. Poate fi folosită și în machiajul artistic, pentru obținerea unor linii precise. Poate fi folosită și la aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere. 

Pensula 214 este fină, recomandată la aplicarea precisă și/sau estomparea fardurilor de orice textură pe zone foarte mici. Ideală pentru sublinierea pliului în machiajul ochilor. Excelentă în machiajul artistic, pentru obținerea unor linii precise. Poate fi folosită și la aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere pe pielea umezită în prealabil cu un produs peliculogen fixator (de exemplu Make Up For Ever Aqua Seal cod 71072 și Mist & Fix cod 71081, Ben Nye Liquiset, Mehron Mixing Liquid etc.)

Se utilizează cu mișcări de tragere pe direcția cozii și de tapotare. A se evita presiunea pe vârful pensulei. Se încarcă pe una din fețe, prin „înmuierea” în fard.
Nu se recomandă folosirea pensulei pentru aplicarea următoarelor produse: adezivi (acrilici, siliconici sau pe bază de alcool), PAX Paint și alte farduri acrilice, latex lichid, silicon A+B pentru efecte speciale și în general orice substanțe care nu pot fi îndepărtate ușor sau de loc de pe pensulă. ATENȚIE! Nu depozitați niciodată pensula cu vârful în jos, sau într-o poziție care i-ar putea deforma pămătuful; spre deosebire de fibrele naturale, cele sintetice se pot deforma definitiv.

Pensula trebuie curățată obligatoriu înainte de fiecare utilizare, de preferință cu un produs volatil blând care să îndepărteze fardurile, să dezinfecteze fibrele și să se evapore cât mai rapid, de exemplu: Make Up For Ever Instant Brush Cleanser (cod 50007) și Brush Cleanser (cod 50003), sau Ben Nye Brush Cleaner. Chiar dacă pensula nu a fost folosită des și indiferent de cum a fost curățată între utilizări, se recomandă curățarea săptămânală cu apă și un săpun gras, de exemplu: Cleaning Soap for Cosmetic Brushes da Vinci (cod 4833 sau 4834); în loc de un săpun special, la nevoie se poate folosi un șampon obișnuit (lichid sau solid) pentru păr uscat/deteriorat. Pentru îndepărtarea din pensulă a produselor de machiaj foarte rezistente (farduri acrilice, farduri pe bază de alcool, adezivi etc.) se recomandă folosirea săpunului The Masters Brush Cleaner And Preserver. ATENȚIE! A se evita în orice caz șampoanele de tratament (anti-mătreață, împotriva căderii părului etc.), detergenții de rufe sau de vase, precum și orice soluție dezinfectantă sau de curățare pentru suprafețe sau instrumente altele decât pensulele cosmetice. Acestea ar putea afecta definitiv calitatea și integritatea fibrelor sau a aplicatoarelor din burete, sau ar putea dizolva cleiul folosit la asamblarea pămătufului.

Scrieţi o recenzie

EYE BRUSHES

Pensule recomandate la aplicarea precisă și/sau estomparea fardurilor de orice textură pe zona ochilor. Pot fi folosite și în machiajul artistic, pentru obținerea unor linii precise și/sau la aplicarea punctuală a glitterelor fine sau a pigmenților pulbere pe pielea umezită în prealabil cu un produs peliculogen fixator.

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

30 Alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Compară0