FULL COVER

Full Cover este un corector / fond de ten onctuos, cu acoperire foarte mare, adaptat tuturor tipurilor de ten, dar mai ales tenului mixt și gras.

Mai multe detalii

Produs nou

165 lei

- +

Adăugaţi la lista dorinţelor

Add to compare

 
Mai multe informații

Full Cover se aplică pe zone mici după aplicarea fondului de ten (pentru un aspect mai natural), sau singur pe zone mari – după aplicarea produselor obișnuite pentru îngrijirea tenului și/sau a pleoapelor. Formulat pe bază de apă, solvent mineral și siliconi și cu o concentrație mare de pigmenți, Full Cover are o rezistență deosebită la apă și la transfer. Acoperă eficient tatuaje, discolorații (vitiligo, angioma, chloasma, pete pigmentare) și alte imperfecțiuni cutanate (echimoze, leziuni de acnee etc.), și este un produs excelent pentru executarea machiajelor profesionale de teatru, televiziune și film, inclusiv a machiajului de mireasă.

Solventul mineral (Isododecane) previne deshidratarea pielii, iar împreună cu Disteardimonium Hectorite (mineral cu proprietăți tixotrope) asigură o aplicare egală, omogenă și împiedică modificarea nuanței produsului în contact cu pielea; din aceste motive, Full Cover într-o nuanță corect aleasă va oferi machiajului un aspect satinat, natural. Extractul de capere și alantoina din formulă calmează iritațiile și contribuie la vindecarea leziunilor. Este unul dintre rarele produse cremoase așa numite de „camouflage” pe bază de apă, ceea ce îl recomandă inclusiv tenurilor grase.

Nu lăsa cantitatea aparent mică de produs să te descumpănească, Full Cover poate fi aplicat în straturi oricât de fine – el va asigura oricum un grad suficient de acoperire a imperfecțiunilor.

Disponibil în tub la 15ml. Produs în Franța.

 

Scrieţi o recenzie

FULL COVER

Full Cover este un corector / fond de ten onctuos, cu acoperire foarte mare, adaptat tuturor tipurilor de ten, dar mai ales tenului mixt și gras.

Scrieţi o recenzie

 
Comments(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

12 Alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Compară0